Menu
RSS

00-3

Ρωσικά για τον Τουρισμό Αρχαρίων eLearning

Ενδιαφέρεσαι να δραστηριοποιηθείς στον κλάδο του Τουρισμού στην Ελλάδα ή το εξωτερικό; Το ΚΕΚ Ακάδημος παρέχει τον ταχύρυθμο εξειδικευμένο κύκλο μαθημάτων «Ρωσικά για τον Τουρισμό» για αρχάριους. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για σένα ως απαραίτητο εργαλείο για την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων σου.

Ξεκινάει με 6 μαθήματα η ενισχυτική διδασκαλία στα σχολεία

Ξεκινά με έξι μαθήματα το φετινό πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στα γυμνάσια της χώρας, με την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων απο το υπουργείο Παιδείας.

Φοιτητικό επίδομα: Έως 20/10 οι αιτήσεις για τα 1.000 ευρώ

Μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις ηλεκτρονικές τους αιτήσεις, για τη χορήγηση του στεγαστικού φοιτητικού επιδόματος των 1.000 ευρώ, που θα αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Ρωσικά για τον Τουρισμό Αρχαρίων eLearning

Ενδιαφέρεσαι να δραστηριοποιηθείς στον κλάδο του Τουρισμού στην Ελλάδα ή το εξωτερικό; Το ΚΕΚ Ακάδημος παρέχει τον ταχύρυθμο εξειδικευμένο κύκλο μαθημάτων «Ρωσικά για τον Τουρισμό» για αρχάριους. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για σένα ως απαραίτητο εργαλείο για την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων σου.

THESS CODE FESTIVAL στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Καλαμαριάς

Το Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ), στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού (Europe Code Week) και των εκπαιδευτικών δράσεων

Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις αποφοίτων ΕΠΑΛ για 950 θέσεις μαθητείας

Σήμερα, 13 Οκτωβρίου, στις 2 μετά το μεσημέρι, λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων, προκειμένου να ενταχθούν στη δεύτερη φάση του Μεταλυκειακού Έτους- Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ. 

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Γ.Γ του Υπουργείου Παιδείας, Γιάννη Παντή

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν το μεσημέρι στον Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας, Γιάννη Παντή, φίλοι και συνάδερφοί του, στους Αγίους Πάντες Ζακύνθου. Όπως έγινε γνωστό, εκ μέρους της κυβέρνησης, θα παραστούν στην κηδεία οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Παιδείας Σταύρος Κοντονής και Κώστας Γαβρόγλου.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Παύλου Μελά

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων και το ΤΜΗΜΑ Υγείας, Κοινωνικών & Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, ανακοινώνουν την έναρξη των αιτήσεων για την εγγραφή στοκοινωνικό φροντιστήριο Περιόδου 2017 – 2018.

Διεθνής κόμβος σπουδών η Θεσσαλονίκη

Το «Study in Thessaloniki» είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με την ακαδημαϊκή κοινότητα της πόλης,  εκπαιδευτικά ιδρύματα και ιδιωτικούς φορείς, όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος,

Συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων για τα βιβλία και το φοιτητικό επίδομα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης: Σύλλογος Φοιτητών Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ,Ιστορικού-Αρχαιλογικού ΑΠΘ,Ψυχολογίας ΑΠΘ,Φυσικού ΑΠΘ,Γεωλογικού ΑΠΘ,Δασολογίας ΑΠΘ,

Τα 10 πανεπιστήμια που βγάζουν δισεκατομμυριούχους

Κανένα πτυχίο δεν εξασφαλίζει από μόνο του την επαγγελματική ή οικονομική επιτυχία, υπάρχουν όμως πανεπιστήμια που παρέχουν στους φοιτητές τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για να χτίσουν μία οικονομική αυτοκρατορία. Κάποια, μάλιστα, «παράγουν» μέχρι και δισεκατομμυριούχους και στην κορυφή όλων βρίσκεται το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Μετεγγραφές φοιτητών - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Όπως ανακοίνωσε σχετικά το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κατά την ίδια προθεσμία υποβάλλονται αιτήσεις για μετεγγραφή και από ενδιαφερόμενους φοιτητές

Από το ΑΠΘ οι τρεις από τους 400 καλύτερους νέους ερευνητές Χημείας στον κόσμο

Την ώρα που στην Στοκχόλμη της Σουηδίας απονέμονταν τα βραβεία Νόμπελ Χημείας, μία άλλη, μικρότερου βεληνεκούς, αλλά σημαντική βράβευση, πραγματοποιούνταν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Το τμήμα Χημείας του ΑΠΘ, διοργάνωσε μία Γιορτή για την Χημεία, θέλοντας να βραβεύσει τρεις δικούς της, άριστους υποψήφιους διδάκτορες, που ανήκουν στους 400 από τους καλύτερους…

Αλλαγές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Όλα όσα αποφασίστηκαν

Η επιστολή του Προέδρου για την Έναρξη του Ακαδημαϊκού Έτους στο ΕΑΠ αναφέρει μια σειρά σημαντικών αλλαγών στη λειτουργία, στα προγράμματα σπουδών, τις διαδικασίες. Αναλυτικά:

e-Learning Πτυχίο Αγγλικών αναγνωρισμένο από το Δημόσιο & τον ΑΣΕΠ σε 3 μήνες.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας Αγγλικών του ΤΙΕ μέσω e-Learning-Δυνατότητα Σύγχρονης και Ασύγχρονης τηλεκατάρτισης από το σπίτι.

Εκστρατεία ενημέρωσης μαθητών Λυκείου για το AIDS

Ενημερώσεις σχετικά με τον HIV και το AIDS σε μαθητές Β' και Γ' Λυκείου και των 13 περιφερειών της Ελλάδας, καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς (2017-18), πραγματοποιεί το μη κερδοσκοπικό, σωματείο «Κέντρο Ζωής».
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS