Menu
RSS

Είναι πραγματικότητα! Ευρωπαίος πολίτης με ένα κινητό!

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι του Ευρωκοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε κάθε δεύτερη αναφορά τους τόνιζαν τη σημασία που θα έχει η κατάργηση του κόστους περιαγωγής για τους πολίτες της ΕΕ. Έλεγαν ότι πρόκειται για μια απτή απόδειξη του πλεονεκτήματος του να είσαι μέλος της Ένωσης.

''Πως να φανεί ο Χριστός από τα χρυσοποίκιλτα στέμματα κι άμφια;''. Μια διαφορετική άποψη για τους Επισκόπους και τους Ιερείς

Ένα άκρως ενδιαφέρον και διαφορετικό άρθρο γοα τους Ιερείς και τους Επισκόπους και τις ιερατικές  ενδυμασίες τους έγραψε μια ''φωτισμένη'' μορφή του Αγίου Όρους ο ηγούμενος της Ι.Μ Δοχειαρίου Γρηγόριος. Με διηγήσεις πραγματικών γεγονότων ''καυτηριάζει'' την συνήθεια των αρχιερέων να φορούν φανταχτερά κι ακριβά άμφια και σύμβολα ενώ ζητά από τις μητροπόλεις να πάψουν να εκμεταλεύονται οικονομικά τις ενορίες τους

«Γιατί πληρώνουμε ακριβά το ρεύμα;» Σωστές απαντήσεις σε λάθος ερώτημα

Συμμετέχοντας στη μικρή (έξι εκλεκτά μέλη) ομάδα εμπειρογνωμόνων για τη σύνταξη του Κυβερνητικού Προγράμματος της ΝΔ για την Ενέργεια, αλλά και συνομιλώντας διαρκώς με ιδιώτες και επιχειρήσεις, συχνά αντιμετωπίζω το ερώτημα: «Γιατί πληρώνουμε ακριβά το ρεύμα;»

Κάν' το όπως το Ναύπλιο!

Μπορούν ελληνικά λιμάνια να γίνουν παγκόσμιοι τουριστικοί προορισμοί, συμβάλλοντας στην προοπτική της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας; Η απάντηση είναι θετική, φυσικά υπό προϋποθέσεις. Το Ναύπλιο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Είναι το λιγνιταέριο η νέα ενεργειακή λύση;

Oι παλαιότερες γενιές έχτισαν το θαύμα της ΔΕΗ με τον λιγνίτη, καθιστώντας την χώρα μας ενεργειακά αυτάρκη στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής. Σήμερα καλούνται οι δικές μας και οι επερχόμενες γενιές να δώσουμε νέες λύσεις ενεργειακής αυτάρκειας!!!

Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές- Γενική πρόγνωση καιρού

Σήμερα αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ θα σημειωθούν και λίγες τοπικές βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση της τάξης των 2 έως 5 βαθμών, αρχικά στα βορειοδυτικά και στη συνέχεια σε όλη την κεντρική και βόρεια χώρα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Καταγγελία: Ελεγκτής κράτησε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ φοιτητή μέχρι αστυνομικοί να πάρουν τα στοιχεία του

Για παράνομη κράτηση καταγγέλλει αναγνώστης του Seleo ελεγκτή του ΟΑΣΘ. «Αν θες σπάσε κι την πόρτα κάνε μου και μήνυση αλλά εδώ θα μείνεις» ισχυρίζεται ο φοιτητής ότι του είπε ο ελεγκτής. 

Κώστας Ευθυμίου: 'Κατάληψη της τοπικής αυτοδιοίκησης'

Κατάληψη. Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει καλύτερα τα κίνητρα και τις μύχιες στοχεύσεις των σημερινών κυβερνώντων. Η λέξη που σκιαγραφεί το βιογραφικό πολλών και μάλιστα των κυριότερων εξ αυτών.

¨Ναι στον εκσυγχρονισμό, Όχι στη διάλυση¨ των αλιευτικών τους σκαφών επέλεξαν οι παράκτιοι αλιείς της Πιερίας

Προτίμησαν να εκσυγχρονίσουν τον παράκτιο αλιευτικό τους στόλο παρά να τον διαλύσουν οι επαγγελματίες ψαράδες της Π.Ε. Πιερίας, όπως τουλάχιστον αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα αποτελέσματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013, που ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2016.

Νέο περιστατικό σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Ελεγκτές εγκλώβισαν γυναίκα και την αποκαλούσαν «παλιοσαβούρα»

Μια νέα καταγγελία έφτασε στο Seleo, με ένα απίστευτο περιστατικό μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Το χέρι μιας γυναίκας εγκλωβίστηκε στις πόρτες και οι ελεγκτές την τραβούσαν και την αποκαλούσαν «παλιοσαβούρα». 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Seleo.gr All Rights Reserved. Hosted by Hostdog - Φιλοξενία ιστοσελίδων