Menu
RSS

00-3

Μπλόκο α λα Ελληνικό απειλεί επένδυση 40 εκατ. στη Χαλκιδική

Αντιμέτωπη με ένα δεύτερο «Ελληνικό», μικρότερης εκ των πραγμάτων έκτασης, βρίσκεται η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, αναφορικά με τη δρομολογούμενη επένδυση τουριστικού χαρακτήρα ύψους 40 εκατ. στον Αγιο Ιωάννη Σιθωνίας.

Ξεκινά στη Χαλκιδική το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τη μεσογειακή διατροφή

Ένα από τα σημαντικότερα διεθνή επιστημονικά συνέδρια, με αντικείμενο τη μεσογειακή διατροφή, πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Sani Resort της Χαλκιδικής , από σήμερα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με τη συμμετοχή παγκοσμίου φήμης διακεκριμένων επιστημόνων και ερευνητών.

Έφραξαν με κορμούς δένδρων την μοναδική ελεύθερη πρόσβαση αυτοκινήτων στην ακτή Λαγονήσι του Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής (φωτο)

Στόχος έγινε πάλι η ακτή Λαγονήσι του Αγ,Νικολάου Σιθωνίας Χαλκιδικής .Άγνωστοι πριν λίγες μέρες , προφανώς που σε κάτι αποσκοπούν, τοποθέτησαν στον δρόμο για την  πανέμορφη αυτή ακτή κομένους κορμούς δένδρων ως πασσάλους πακτωμένους με τσιμέντο και τοποθέτησαν μπάζα , φράζοντας την πρόσβαση αυτοκινήτων στην παραλία. 

Ιερισσός . Το χωριό που «ζει» στα δικαστήρια

Ιερισσός - το χωριό των υποδίκων! Δικαστήρια χωρίς τέλος για τους κατοίκους της περιοχής που αντιδρούν στις εξορύξεις χρυσού, 22 εκ των οποίων βρέθηκαν πάλι χθες κατηγορούμενοι στο Πλημμελειοδικείο Πολύγυρου Χαλκιδικής επειδή είχε εισβάλει η... μισή αστυνομία της βόρειας Ελλάδας στο χωριό τους.

Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.: «Δεν θα συμμετέχουμε στο αναπτυξιακό συνέδριο Χαλκιδικής»

Δεν θα συμμετάσχει στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής η εταιρία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.», η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, αποσύρει τη συμμετοχή της, αλλά και τη χορηγία για τη διοργάνωση του συνεδρίου.

Η Χαλκιδική ολοκληρώνει τον κύκλο των Press trip για το 2017

Πριν λίγες μέρες, η Χαλκιδική αποχαιρέτησε τις 2 τελευταίες δημοσιογραφικές αποστολές από Ολλανδία και Ρωσία ολοκληρώνοντας με επιτυχία αισίως 13 Press και FAM trips με συμμετοχή 40 δημοσιογράφων ως μέρος του πλάνου προβολής που υλοποίησε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για το 2017.

Απαλλαγή 17 κατοίκων της Ιερισσού για επεισόδια

Το Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου Χαλκιδικής απήλλαξε 17 κατοίκους της Ιερισσού που κατηγορούνταν για συμμετοχή σε επεισόδια, τα οποία διαδραματίστηκαν τον Μάρτιο του 2013, μεταξύ κατοίκων της περιοχής που αντιδρούσαν στην εξόρυξη χρυσού, και αστυνομικών δυνάμεων.    

Μετατρέπουν γραφεία και καταστήματα σε… εξοχικά στη Χαλκιδική

Η αυξημένη ζήτηση σε εξοχικές κατοικίες στη Χαλκιδική κυρίως από αλλοδαπούς αγοραστές διαμορφώνει μια νέα κατάσταση στο χώρο του real estate σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

21 Σέρβες καλλονές στη Χαλκιδική

H πρόβα τζενεράλε για τον εθνικό διαγωνισμό της Σερβίας και τα κάλλη των διαγωνιζομένων αναστάτωσαν το μεσαίο πόδι της Χαλκιδικής. Δείτε τις φιναλίστ για τα καλλιστεία                

Έλλειψεις καθηγητών σε σχολεία της Χαλκιδικής - Τι καταγγέλλει η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης

Δεκάδες κενά σε σχολεία της Χαλκιδικής. Αυτό καταγγέλει η ΕΛΜΕ Χαλιδικής σε ανακοίνωση της, ένα μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων.

Η καταστροφή από ψηλά! 1200 στρέμματα στάχτη στην Χαλκιδική, σε ένα ΒΙΝΤΕΟ-DRONE!

Οι φλόγες έσβησαν αλλά η καταστροφή είναι πιο εμφανής από ποτέ! Το πανέμορφο δάσος στην Μόλα Καλύβα στην Χαλκιδκή δεν υπάρχει πια μετα την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες. Δείτε την απογοητευτική εικόνα από ψηλά έτσι όπως την κατέγραψε drone
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next